welkom bij

De koning aannemingsbedrijf


heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Tel. 06 22 49 33 84

Totaal

Wat doen wij?

Het bouwbedrijf van De Koning Aannemingsbedrijf B.V. is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en renovaties. Maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor al uw bouwmaterialen en bouwklussen. Denkt u hierbij ook aan een dakkapel, dakopbouw of aanbouw aan uw woning. Al meer dan 20 jaar bewijst De Koning Aannemingsbedrijf B.V. wat kwaliteit op de bouwplaats betekent. Uiteraard staat veiligheid bij ons hoog in het vaandel, wij zijn dan ook VCA gecertificeerd.

Nieuwbouw

Ook voor een nieuwbouwwoning bent u bij De Koning Aannemingsbedrijf B.V. aan het juiste adres. Vanaf het ontwerp tot de oplevering zal De Koning Aannemingsbedrijf B.V. u verrassen met vakbekwaamheid in service. Uw woning wordt in nauw overleg met uw gebouwd en zal natuurlijk aan alle moderne eisen van comfort en veiligheid voldoen. Voor een bedrijfslocatie geldt hetzelfde. De Koning Aannemingsbedrijf B.V. realiseert met uiterste zorg uw nieuwe werkplek.

Onderhoud

Onderhoud van uw woning is natuurlijk heel belangrijk. Door op tijd een erkend afwerkings bedrijf in te schakelen zult u op termijn hoge kosten besparen. Maar mocht het toch zo zijn dat uw woning het onderhoud van een aannemer nodig heeft dan heeft u met De Koning Aannemingsbedrijf B.V. een betrouwbare partner in handen.


Verbouwing

Of het nu gaat om de verbouwing van uw woning, een winkelverbouwing of het verbouwen van een oude boerderij naar woonboerderij of bedrijfsgebouw. Een goede verbouwing vergt een goede planning en organisatie. Met onze ervaring in combinatie met de VCA certificatie zullen we voor u en uw omgeving de overlast tot het minimum beperken.

Renovatie

Renovatie is voor ons het herstellen van een gebouw in oorspronkelijke en nieuwstaat. Maar ook het verbouwen van een klassieke boerderij naar een woonboerderij zien wij als renovatie. Hierbij werken wij desgewenst nauw samen met subsidie verstrekkende instanties en gespecialiseerde architecten.

Tegel- en stukadoorswerk

Ook kan De Koning Aannemingsbedrijf B.V. tegel- en stukadoorswerk voor u verzorgen. Onze ervaren metselaars, stukadoors en tegelzetters werken volgens de laatste richtlijnen.